Εγκατάσταση, Ρύθμιση, Σύνδεση Smart TV

 

Εγκατάσταση, συντονισμός καναλιών και σύνδεση στο Internet για Smart TV

Τι είναι η Smart TV (έξυπνη τηλεόραση)

Οι Smart TV έχουν πια μπει στην ζωή μας για τα καλά. Μια έξυπνη τηλεόραση διαθέτει εφαρμογές και λειτουργίες που πριν κάποια χρόνια δεν θα μπορούσαμε καν να της φανταστούμε, όπως π.χ. κυριότερη εξ’ αυτών η σύνδεση στο Internet και η πρόσβαση σε ζωντανές εκπομπές, Youtube, Facebook, Netflix, Twitter, κλήσεις Skype, σερφάρισμα κλπ. Επίσης αρκετά νέα μοντέλα διαθέτουν και λειτουργία φωνητικών εντολών που κάνουν περιττή την χρήση τηλεχειριστήριου.

Συνδέοντας επίσης ένα σκληρό δίσκο η έναν υπολογιστή σε ένα Modem/Router στο οποίο ταυτόχρονα έχουμε συνδέσει την Smart TV, αυτόματα μας δίνει πρόσβαση σε άπειρο υλικό που μπορεί να έχουμε αποθηκευμένο όπως π.χ ταινίες, μουσική, φωτογραφίες κλπ.

Το σερφάρισμα ή η προβολή ταινιών με την Smart TV ενέχει τον ίδιο κίνδυνο για ιούς με έναν υπολογιστή γι’ αυτό θέλει προσοχή στις σελίδες που επισκεπτόμαστε.

Αναλαμβάνουμε:

Την εγκατάσταση μίας Smart TV, την ρύθμιση των καναλιών και την σύνδεση της με το Internet είτε μέσω WiFi (αν έχει τέτοια δυνατότητα η τηλεόραση) είτε μέσω καλωδίου δικτύου Ethernet. Επίσης σας παρουσιάζουμε της δυνατότητες της και σας μαθαίνουμε τον χειρισμό της.

Smart TV Samsung

 

 

Smart TV LG με WebOS

Top