Αποστολή και κοινή χρήση αρχείων Μέχρι 20 GB με το MyAirBridge

Το MyAirBridge είναι ένα αξιόπιστο διαδικτυακό εργαλείο κοινής χρήσης αρχείων που σας επιτρέπει να στέλνετε και να μοιράζεστε αρχεία έως και 20 GB με μια σειρά από προηγμένες και χρήσιμες λειτουργίες.

Χάρη σε έναν από τους αναγνώστες μας που ανέφερε το όνομά του στην ανάρτηση για το Firefox Send, αποφάσισα να του κάνω μία παρουσίαση.

Λειτουργεί τόσο καλά που σίγουρα μπαίνει στον κατάλογο με τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία κοινής χρήσης αρχείων στο διαδίκτυο .

Το MyAirBridge έχει ένα πολύ όμορφα σχεδιασμένο περιβάλλον χρήστη με απλά εικονίδια που σας κατευθύνουν στην διαδικασία αποστολής.

Όπως οι περισσότερες άλλες υπηρεσίες, έχετε δύο τρόπους αποστολής και κοινής χρήσης αρχείων. Μπορείτε να στείλετε δεδομένα χρησιμοποιώντας σύνδεσμο και να μοιραστείτε αυτόν τον σύνδεσμο με άλλους για λήψη.

Μπορείτε επίσης να στείλετε δεδομένα χρησιμοποιώντας email που σας επιτρέπει να ανεβάζετε αρχεία και να μοιράζεστε τον σύνδεσμο σε ένα βήμα.

Θα ήθελα να συστήσω την λειτουργία “Αποστολή δεδομένων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου”.

Όχι μόνο συντομεύεται η διάρκεια της διαδικασίας, αλλά το email που αποστέλλει η εφαρμογή είναι επίσης πολύ καλά μορφοποιημένο με όλες τις λεπτομέρειες που να περιλαμβάνονται.

Σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες, το MyAirBridge έχει δύο δυνατότητες που ξεχωρίζουν.

  • Το μέγιστο μέγεθος μίας μεταφοράς μπορεί να είναι έως 20 GB. Μπορεί να είναι ένα αρχείο ή μια ομάδα αρχείων.
  • Το πακέτο θα λήξει και θα καταστραφεί σε 3 ημέρες. Εάν τα αρχεία είναι άνω των 2 GB, θα λήξουν σε 2 ημέρες.

Επιπλέον, σύμφωνα με τη σελίδα συχνών ερωτήσεων τους

Χρησιμοποιούμε το υψηλότερο επίπεδο κρυπτογράφησης δεδομένων για μεταφορές και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στους διακομιστές μας κρυπτογραφούνται επίσης.

Η μεταφορά δεδομένων μέσω του διακομιστή τους βαθμολογείται επίσης ως A +, η υψηλότερη δυνατή βαθμολογία, από το SSL Lab.

Το MyAirBridge έχει διάφορα σχέδια, συμπεριλαμβανομένων δύο τύπων δωρεάν προγραμμάτων, ένα χωρίς εγγραφή και ένα με εγγραφή.

Εάν είστε ένας εφάπαξ χρήστης ή απλώς θα τον χρησιμοποιείτε περιστασιακά, μπορείτε απλώς να κατευθυνθείτε στον ιστότοπό του και να αρχίσετε να τον χρησιμοποιείτε χωρίς να καταχωρείτε τίποτα.

Αλλά αν όχι, η εγγραφή ενός λογαριασμού είναι ο καλύτερος τρόπος. Με έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εισερχόμενα και εξερχόμενα email / πακέτα.

Εάν πρέπει να στείλετε ξανά ή να προωθήσετε ένα πακέτο, μπορείτε να το κάνετε απευθείας από τον λογαριασμό χωρίς να το ανεβάσετε ξανά.

Πρόκειται για μία εφαρμογή που μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε και ως αποκλειστική για την μεταφορά αρχείων η σαν δεύτερη επιλογή αν χρησιμοποιείτε κάποια άλλοι.