Η νέα εφαρμογή Ειδήσεις και Ενδιαφέροντα στα Windows 10 – Πως θα την απενεργοποιήσετε / τροποποιήσετε

Με την νέα αναβάθμιση των Windows 10 του Ιουνίου 2021, την 20H2, κάτω δεξιά στην μπάρα εργασιών προστέθηκε μία εφαρμογή με όνομα “Ειδήσεις και Ενδιαφέροντα”

Για κάποιους αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη αλλά για κάποιους άλλους είναι ενοχλητική και θέλουν να την απενεργοποιήσουν.

Οι λειτουργίες της εφαρμογής είναι πάρα πολλές και περιλαμβάνουν την επικαιρότητα, καιρό, αθλητικά, χρηματιστήριο και ενημέρωση για την κίνηση στους δρόμους.

 

Πως να την απενεργοποιήσετε

Πατάτε επάνω στην συνοπτική εμφάνιση της εφαρμογής με τον καιρό κάτω δεξιά, από το μενού που θα εμφανιστεί επιλέγετε το “Ειδήσεις και Ενδιαφέροντα” και επιλέγετε “Απενεργοποίηση”

Πως να την τροποποιήσετε

Επιλέγετε επάνω δεξιά στο “Διαχείριση” και αμέσως ανοίγει ο Microsoft Edge με ένα μενού όπου μπορείτε να επιλέξετε ποια νέα θα εμφανίζονται καθώς και να δηλώσετε ποια είναι τα ενδιαφέροντα σας για την παραμετροποίηση των ειδήσεων.

 

Στο τελευταίο μενού “Ρυθμίσεις εμπειρίας” μπορείτε επίσης να αποεπιλέξετε όσα δεν θεωρείτε σημαντικά για εμφάνιση.

Γενικά προσωπική μας άποψη είναι πως η συγκεκριμένη εφαρμογή ήταν κάτι που έλειπε από τα Windows και η λειτουργία της σας επιτρέπει να έχετε άμεση πρόσβαση σε πολλές πληροφορίες και ενημερώσεις.

Top