Οι καλύτερες εφαρμογές καιρού για κινητά και tablet Android

Σήμερα έχουμε στα χέρια μας τη δυνατότητα μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές καιρού μέσω του κινητού μας, και έτσι ξέρετε αν θα βρέξει ή θα χιονίσει αυτές τις ημέρες που η κακοκαιρία είναι επίκαιρη.

Αυτός είναι ο λόγος πρόκειται να δείξουμε τις καλύτερες εφαρμογές για να γνωρίζουμε όλα τα μετεωρολογικά γεγονότα που συμβαίνουν στην περιοχή μας ή να γνωρίζουμε αν αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά ζεστή η θα πρέπει να ντυθούμε κρεμύδια για να παίξουμε χιονιές!

Ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή καιρού;

Μετά την ανάλυση των εφαρμογών που παρουσιάζουμε παρακάτω,  επαληθεύσαμε ως την καλύτερη εφαρμογή καιρού το AccuWeather, τόσο για Android όσο και για iOS (από προεπιλογή). Ο λόγος είναι ότι είναι μια πολύ διαισθητική εφαρμογή, με μοντέρνα διεπαφή και πολύ αξιόπιστα δεδομένα καιρού.

Εφαρμογή Accuweather Best Weather

Ωστόσο, εάν θέλετε να συνεχίσετε μπορείτε να δείτε ποιες άλλες εφαρμογές καιρού έχουμε ετοιμάσει για εσάς

 

Weather Today

Ο καιρός σήμερα

To Weather Today είναι από τις καλύτερες εφαρμογές καιρού που διαθέτουμε σε κινητό Android και χάρη στην εμπειρία του με την πάροδο των ετών, ήταν σε θέση, και είναι, να παρέχει εξαιρετική εμπειρία χρήστη. Βρίσκεται ακριβώς στη διεπαφή του όπου μπορούμε να βρούμε τις περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς όλα τα σημαντικά δεδομένα που προσφέρει εμφανίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από ένα κινητό.

Διαθέτει ένα σκοτεινό θέμα, αλλά και ένα μοντέρνο. Το Weather Today  προσφέρει  24-ωρες προβλέψεις, δείκτη ποιότητας αέρα και υπεριώδεις ακτίνες και άλλές όπως τρέχουσα θερμοκρασία, υγρασία, σημείο δρόσου, πίεση αέρα, ταχύτητα και κατεύθυνση ανέμου. Μια δωρεάν εφαρμογή που είναι από τις καλύτερες.

AccuWeather

AccuWeather

 

Φέτος μια άλλη από τις καλύτερες εφαρμογές καιρού που έχουμε στο κινητό έχει ενημερωθεί και  τονίζοντας το οπτικό στυλ και το σχεδιασμό; μια παραμελημένη πτυχή εδώ και χρόνια, δεδομένου ότι έχουμε μια εφαρμογή που έχει επικεντρωθεί πάντα στην παροχή των πιο ακριβών δυνατών δεδομένων για να είναι σχεδόν ο “καιρός” από το κινητό μας.

Μεταξύ όλων των χαρακτηριστικών του μπορούμε να δώσουμε έμφαση στο «MinuteCast», μια λειτουργία που μας επιτρέπει να γνωρίζουμε την πρόγνωση καιρού μέχρι το λεπτό. μία που ονομάζεται Hyperlocal πρόβλεψη και ότι το Dark Sky ήταν από τα καλύτερα (αν και δεν το έχουμε πλέον στο Android όταν αγοράστηκε από την Apple).

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή με αυτό το είδος πρόβλεψης σας προτείνουμε το AccuWeather, και εάν η Apple έχει αποκτήσει αυτήν την εφαρμογή Dark Sky, ήταν για αυτό το λόγο, καθώς προσφέρει τις καλύτερες πληροφορίες για τον καιρό ανά περιοχή.

AccuWeather: Καθημερινός Καιρός
Προγραμματιστής: AccuWeather

Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ

Καιρός Google

Ώρα Google

Ο καιρός Google  συμπεριλαμβάνεται στο λειτουργικό σύστημα Android από προεπιλογή είναι μια ολοκληρωμένη εφαρμογή πρόγνωσης καιρού, Στην κεντρική οθόνη της συσκευής, στις ειδοποιήσεις θα βρούμε μια που αναφέρει τον καιρό, τη θερμοκρασία και πολλά άλλα. Περισσότερο από αρκετή για πολλούς που δεν αναζητούν διάφορα gadget και θέλουν να επικεντρωθούν σε τίποτα περισσότερο από κάποιες βασικές πληροφορίες, όπως το να γνωρίζουμε αν βρέχει, ο ουρανός είναι συννεφιασμένος ή ο ήλιος είναι λαμπερός.

 Αν θέλουμε ήδη να μάθουμε περισσότερα, Η Google προσφέρει επίσης από την ίδια ειδοποίηση, όπως και από την εφαρμογή Google, τη δυνατότητα ολοκληρωμένης εμπειρίας πρόγνωσης καιρού για ώρες, ημέρες ή εβδομάδες.

Ενα πολύ καλό widget, ώστε από την επιφάνεια εργασίας να μπορούμε να γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες και να μην χρειάζεται να ανοίξουμε την εφαρμογή για να γνωρίζουμε τον καιρό από το κινητό μας.

Google
Προγραμματιστής: Google LLC

Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ

One Καιρός

1Weather

Άλλη μία από τις καλύτερες εφαρμογές που είχαμε ποτέ στο Android και μέσω των εικονιδίων του μας ενημερώνει επαρκώς για τον καιρό και αν θα βρέξει το απόγευμα. Όπως και το Google, το φόντο της εφαρμογής μας λέει γρήγορα πώς είναι ο καιρός με έναν λαμπερό ήλιο ή εκείνα τα σύννεφα που κρύβουν τον ουρανό.

Φυσικά, έχει όλες αυτές τις επιλογές που βρίσκουμε σε αυτούς τους τύπους εφαρμογών όπως πρόγνωση καιρού, Live radar, σοβαρές προειδοποιήσεις καιρού ή κάθε είδους προβλέψεις. Το Live Radar προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης έως και 25 διαφορετικών επιπέδων πληροφοριών, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το γιατί αυτή είναι μία από τις εφαρμογές με τις καλύτερες κριτικές στο Google Play Store.

Επισημαίνουμε επίσης τα 10 widgets του για να εξατομικεύσετε την επιφάνεια εργασίας με αυτό το ειδικό που μας δείχνει καθημερινά την πρόγνωση καιρού.

1Weather
Προγραμματιστής: Εφαρμογές OneLouder

Τιμή: Θα ανακοινωθεί

Overdrop – Weather & Radar

Επισκόπηση

Μία από τις νέες εφαρμογές καιρού στο Play Store αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει αρκετή ποιότητα για να είναι δίπλα σε κορυφαίες εφαρμογές όπως αυτές που αναφέρονται στην παρούσα παράγραφο. Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του, εκτός από τον εξαιρετικό τρόπο κατανόησης της διεπαφής μιας εφαρμογής, είναι η δυνατότητα χρήσης διαφορετικών παρόχων όπως το Accuweather, το WeatherBit ή ακόμη και το Dark Sky.

Χαρακτηρίζεται από αναφορά στις καιρικές πληροφορίες από το κινητό μας σε πραγματικό χρόνο, μια πρόβλεψη 24 ωρών, πρόβλεψη επτά ημερών, σοβαρές ειδοποιήσεις καιρού, έξι θέματα, διάφορα widget και πολλά άλλα. Μια πολύ ολοκληρωμένη εφαρμογή για σύντομο χρονικό διάστημα που φτάνει τις περισσότερες από 7.000 κριτικές με εξαιρετική μέση βαθμολογία.

Μπορούμε επίσης να πούμε ότι είναι μία από τις εφαρμογές με τα καλύτερα widget χρόνου, οπότε αν ψάχνετε για έναν για αυτόν τον σκοπό, μην καθυστερείτε να το εγκαταστήσετε επειδή το έχετε δωρεάν.

Overdrop Weather & Radar
Προγραμματιστής: 39ninety

Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ

The Weather Channel

The Weather Channel

Άλλη μία από τις ειδικές σε αυτήν την κατηγορία εφαρμογές καιρού και μπορεί να καυχηθεί για περισσότερες από 2 εκατομμύρια κριτικές στο Google Play Store. Καλύπτει όλες τις βασικές πτυχές που αναζητούμε σε μια εφαρμογή αυτού του τύπου, συμπεριλαμβανομένων της τρέχουσας θερμοκρασίας, των προβλέψεων, των σοβαρών προειδοποιήσεων καιρού, του ραντάρ, των προειδοποιήσεων αστραπής, των ειδοποιήσεων γύρης και ακόμη και των ειδήσεων που σχετίζονται με τον καιρό.

Δηλαδή, έχουμε μια πολύ ολοκληρωμένη εφαρμογή που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε. Ένα άλλο από τα σημαντικότερα σημεία του είναι η διεπαφή για δικής σας παραμετροποίηση και μια σειρά από widget για την επιφάνεια εργασίας.

Αλλη λειτουργία είναι η πρόγνωση για τρέξιμο. Δηλαδή, θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε εάν είστε στην καλύτερη ώρα της ημέρας για να τρέξετε λόγω περιστάσεων όπως ο ίδιος ο καιρός, η ποιότητα του αέρα ή η ταχύτητα του ανέμου στην περιοχή όπου θα κάνετε τη διαδρομή σας.

Καιρός - Το κανάλι του καιρού
Προγραμματιστής: The Weather Channel

Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ

Καιρός Yahoo

Καιρός Yahoo

Απο τις πιο όμορφες εφαρμογές καιρού που έχουμε δει ποτέ στο Android χάρη σε αυτά τα όμορφα υπόβαθρα και τη διεπαφή που χρησιμοποιεί μια ελαφριά γραμματοσειρά και αυτές τις μινιμαλιστικές πινελιές στα εικονίδια. Το Yahoo Weather εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές καιρού για το κινητό μας Android.

Έχει όλα αυτά τα βασικά, όπως θερμοκρασία ημέρας, live radar, σοβαρές ειδοποιήσεις για τον καιρό, ακόμη και τη δυνατότητα παρακολούθησης σε 20 πόλεις που έχουμε διαμορφώσει. Δηλαδή, εάν έχετε το αφεντικό που ζει στο Αθήνα, τον σύντροφό σας στη Αίγινα και εσείς στη Θεσσαλονίκη, θα είστε σε θέση να γνωρίζετε ανά πάσα στιγμή τη θερμοκρασία σε κάθε μέρος.

Εχει επίσης την δυνατότητα να κατεβάζει ταπετσαρίες (wallpapers) από το flickr, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα γιατί την αντιμετωπίζουμε ως μια από τις πιο όμορφες εφαρμογές για να γνωρίζουμε την κατάσταση του καιρού της πόλης μας η οποιαδήποτε άλλης πόλης. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχει διαφήμισεις ως δωρεάν εφαρμογή.

Καιρός Yahoo
Προγραμματιστής: Yahoo

Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ

Ραντάρ Storm του Weather Channel

Ραντάρ καταιγίδας

Και πιθανώς αυτή είναι η πιο ειδική εφαρμογή για προειδοποίηση μετεωρολογικών γεγονότων, όπως πυκνή ομίχλη, αστραπές ή δυνατός άνεμος, είναι ακριβώς ένα που ξεκίνησε από το Weather Channel και ονομάζεται Storm Radar.

Αυτή η ειδική εφαρμογή που πρέπει να έχετε για ανεμοστρόβιλους, τροπικές καταιγίδες ή τυφώνες. Ανάμεσα σε μερικά από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του θα βρείτε τα 20 επίπεδα προσαρμογής, προβλέψεις όλων των ειδών, τρέχουσες θερμοκρασίες και πολλά άλλα. Μια εξαιρετική εφαρμογή που μπορεί να εγκατασταθεί και μόνη της και που προβάλλει ακόμη και το Weather Channel.

Ραντάρ Storm: Χάρτης καιρού
Προγραμματιστής: The Weather Channel

Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ

Καιρός από το WeatherBug

WeatherBug

Και τελειώνουμε αυτήν τη λίστα με WeatherBug, μια ακόμα από τις ειδικές εφαρμογές καιρού σε αυτήν την κατηγορία. Ως εκ τούτου, έχει πάνω από 1 εκατομμύριο θετικές κριτικές στο Google Play Store.

Περιλαμβάνει προβλέψεις, ραντάρ, τρέχουσα θερμοκρασία, σοβαρές προειδοποιήσεις καιρού, 18 διαφορετικοί χάρτες καιρού, ένα σύστημα ειδοποίησης αστραπής, συνθήκες κυκλοφορίας και άλλα. Φυσικά, αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα widget του, πρέπει να τα εγκαταστήσουμε μέσω ξεχωριστής λήψης.

Η δωρεάν έκδοση, δεδομένου ότι υπάρχει μια premium, είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για την καθημερινή μας μέρα.

Καιρός από το WeatherBug
Προγραμματιστής: WeatherBug

Τιμή: ΔΩΡΕΑΝ

αυτά είναι οι καλύτερες εφαρμογές καιρού για το κινητό σας και με τις οποίες μπορείτε να ενήμερος για όλα όσα συμβαίνουν από τους ουρανούς και εκείνα τα μετεωρολογικά γεγονότα που μερικές φορές μας βάζουν σε διαφορετικές θέσεις.

Γνωρίζουμε ήδη ότι η πληροφορία είναι δύναμη.

Top