Σχεδίαση και Κατασκευή Blog

Θέλετε ένα επαγγελματικά και μοναδικά σχεδιασμένο blog; Θέλετε την κατασκευή blog το οποίο ξεφεύγει από την τετριμμένη εμφάνιση των γνωστών blogs;

Θέλετε τον προσωπικό σας χώρο όπου θα δημοσιεύετε τις σκέψεις σας και θα ανταλλάσετε απόψεις με τους επισκέπτες σας;

Τι είναι τα Blog;

Τα blog είναι ιστοσελίδες που ανανεώνονται τακτικά συνήθως σε καθημερινή βάση. Περιέχουν πληροφορίες σχετικές με ένα θέμα και συνήθως χρησιμοποιούνται σαν καθημερινά ημερολόγια από τους δημιουργούς τους. Ημερολόγια που αφορούν την προσωπική ζωή ή τα ενδιαφέροντα του εκδότη τους. Πραγματική μόδα, τα blogs έχουν εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και πολλοί διάσημοι έχουν το δικό τους προσωπικό blog.

Πως διαφέρει ένα Blog από ένα Website;

Ένα blog είναι ένα website που ενημερώνεται συχνά, κυρίως με το να ενημερώνει το περιεχόμενό του σε μορφή χρονολογικού ημερολόγιου – ανά ημερομηνία άρθρων. Τα περισσότερα blogs επιτρέπουν στους αναγνώστες τους να βάζουν σχόλια κάτω από τα άρθρα τους, και να κάνουν links από το δικό τους blog προς το blog ενός άλλου blogger. Σε ένα blog, το περιεχόμενο μπορεί να δημοσιεύεται και να διανέμεται χωρίς τη μορφοποίηση (το design) του, χρησιμοποιώντας τα RSS Feeds. Οι αναγνώστες μπορούν τότε να εγγράφονται στο feed και αυτόματα να λαμβάνουν ειδοποιήσεις κάθε φορά που καταχωρείται νέο άρθρο στο blog.

Είναι τα blogs μια επιχείρηση ή ένα χόμπυ;

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το blogging είναι ένα χόμπι. Για μερικούς, ειδικά για δημοσιογράφους, συγγραφείς και πολιτικούς, το να γράφεις ένα blog προωθεί την επαγγελματική σου καριέρα παρέχοντας ένα μεγαλύτερο κοινό σε όσα έχουν να πουν, και επιτρέποντας πιο στενή και προσωπική σχέση με αυτό το κοινό (αναγνώστες, πελάτες, ή ψηφοφόροι).

Τα blog επίσης χρησιμοποιούν ιδιώτες και επιχειρήσεις για την προβολή προϊόντων και υπηρεσιών σε ένα ευρύτερο κοινό.

Αναλαμβάνoυμε

την κατασκευή εγκατάσταση και τροποποίηση blog, καθώς και την δημιουργία της κατάλληλης εμφάνισης.
την εκμάθηση βασικών λειτουργιών απαραίτητες για να διαχειριστείτε το blog σας.
την δημιουργία λογαριασμών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως twitter, group ή σελίδα στο facebook και σύνδεση τους με το blog σας για πρόσθετη προώθηση των άρθρων, προϊόντων ή υπηρεσιών σας σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό γίνεται.

Οι πλατφόρμες blog οι οποίες χρησιμοποιούμε και έχουμε μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και τον χειρισμό τους είναι το Blogger (www.blogger.com) και κυρίως το WordPress (www.wordpress.com)

 

Δείτε ένα παράδειγμα

https://texnikos-ipologiston.gr/

 

Top